Bedriftsavtale

-Et attraktivt tilskudd til fordelsprogrammet for dine ansatte?
God munnhelse bidrar til god allmennhelse. Derfor er det anbefalt å oppsøke tannlege minst én gang i året for undersøkelse. Flertallet blant voksenbefolkningen dekker selv alle kostnader ved behandlingen, med unntak for tannbehandling som følge av diagnoser som kan gi rett til refusjon fra det offentlige.

En bedriftsavtale med Tannlege Trine Aasen vil i tillegg til tannbehandling av høy kvalitet, gi bedriftens ansatte både prisfordeler og prioritet til ledige time på tidspunkter som for de fleste ligger utenfor normal arbeidstid. 

*Fordeler: 10 % rabatt på behandling. Prioritet ved ønske om time før kl. 08.30 på hverdager og på kveldstid på dager med kveldsåpen klinikk. 30% rabatt på første undersøkelse, såfremt den ansatte er ny pasient ved klinikken. 

Ta kontakt i dag!

* Gjelder i utgangspunktet bedrifter med 10 eller flere ansatte. Rabatter gjelder ikke på varer som allerede er på salg eller har nedsatt pris som følge av andre kampanjetilbud. Rabatter gjelder heller ikke hygienetillegg, tannteknikerarbeid eller andre materialer eller tjenester som kjøpes inn fra ekstern leverandør/behandler.

Hjem